Her skrives det om stort og smått om ting som har hendt meg og mine i det siste!
Jeg har laget en ny gjestebok, så signer den gjerne. Alltid hyggelig å se hvem som har vært på besøk!


tirsdag, august 24, 2010

Konsert

På lørdagen var Stian og jeg på konsert med Melissa Horn og Lars Winnerbäck.
Stedet var taket på Operaen i Oslo, og vi var langt fra alene om å finne veien dit. Aner ikke hvor mange tusen det var som hadde møtt opp, men kan jo si det sånn at hele operaen var dekt av mennesker.
Tidligere i uken så det ut til at det skulle bli regn, men heldigvis uteble alt av regndråper. Fikk til og med oss en aldri så liten solnedgang. Var litt spent på hva vi hadde i vente, og hvordan det hadde løst dette med å ha en konsert oppe på taket. Det de hadde gjort var å rigge til en enorm scene i vannet mens publikum satt/stod fra vannkanten og oppover hele bygget. Litt spesielt. Artistene kom i båt... Tror ikke det er hver dag de ankommer scenen på den måten. Ord som "stage diving" får liksom en litt annen betydning. I allefall en mer bokstavelig beskrivelse på handlingen...hehe! Hørte at det var flere som tullet om å storme scenen osv.. Gooooooooood luck! Det kom faktisk to små oppblåsbare robåter utover kvelden. Tre jenter fant sin egen måte å snike med seg konserten på. Vaktene fikk ikke tak i den akkurat.
Fikk tatt noen bilder med mobilen. Ikke beste kvaliteten kanskje, men setter dem inn jeg!
Mens vi venter..

Stian

Yeah... Melissa Horn entret scenen først

Utrolig flink og søt jente

Noen av de som var bak oss.. Bak kanten på toppen var det MANGE flere..

Winnerbäck

Ikke lett å se noe, men...

Konserten var kjempe bra. Åpnet med kun Lasse og gitaren, og avsluttet med to ekstranummere og fyrverkeri. Det var kjempe koselig å kunne gjøre noe uten unger også. Man trenger litt alenetid innimellom. Det er helt sikkert. Takk til mamma som var barnevakt, og takk til Stian for en hyggelig kveld c'',)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar