Her skrives det om stort og smått om ting som har hendt meg og mine i det siste!
Jeg har laget en ny gjestebok, så signer den gjerne. Alltid hyggelig å se hvem som har vært på besøk!


fredag, april 02, 2010

Påsketur til utlandet!

Ja.. da var påsken her... igjen c'',)
Ordet påske blir assosiert med ski, fjelltur, kvikklunsj, appelsiner, sol og blå himmel..og for mange av oss Sverige.. Nærmere bestemt Svinesund! Her mangler det sol og blå himmel, og skitur i regnvær er sjeldent noe suksess. Men.. hvorfor ikke ta en tur til det store utland??
Nå er det jo dødfødt å dra til Nordby på skjærtorsdag, så onsdagen før burde jo være grei..
Mamma og Wenche skulle ta en tur, så vi slang oss likeså godt med. Stian jobbet, så her ble det meg og tre unger i bilen på vei mot svenskene og påskegodtet. Men må ærlig innrømme at jeg måtte gå inn i meg selv noen ganger allerede før vi kom oss av gårde. Du vet.. utgangspunktet er en kjøretur på litt over en time før man ankommer målet (på venstre side som GPS’n fint hadde nevnt her.. dersom man velger å høre på den irriterende stemmen som guider deg igjennom skog og mark…ja..er du riktig heldig havner du på en skogsti ett eller annet sted..).. Jo.. man har 1 times kjøretur foran seg, men problemet er at ungene allerede henger i stroppene på hverandre.. Haler og drar i hårtufser.. Kaster kort og småbiler etter hverandre…. Den ene hopper på den andre… og den andre hyler før den første i det heletatt har vurdert å hoppe! Og når man oppå det hele har en på 3 mnd som gråter selv etter ren bleie og mat fordi han rett og slett vil sitte på armen imens du skal knyteskolissene og flette håret til lillemor. Vel.. ja.. da er det lov til å gå inn i seg selv… ”Hvor lyst har du til å jobbe deg igjennom en folkemengde av kjøpegærne nordmenn med det som føles som ti kampklare indianere på slep?” Vel.. de fikk en sjanse til å bevise at de KAN være venner og at de KAN være flinke.. for det kan de… hvis de vil! Så vi stablet oss inn i bilen og kjørte mot Nordby Senteret på Svinesund. Bilturen gikk utrolig nok kjempe bra, og vi kom faktisk frem samtidig som mamma og Wenche. Bra timet c’’,)
Vel fremme ble det mat til lillegutt og is på de 4 eldste..*kremt* . Skal kose seg i påsken c’’,)
Var i noen butikker før ungene fikk lov til å utfolde seg i lekeland som er inne på senteret. Nå er det slik at barn under 8 år ikke kan være der uten voksne tilstede, så vi fant oss et bord mens vi ventet på at ”energiserbunnyene” fikk tømt seg for litt …ja… energi! Hadde fått gjort nye i løpet av en dag med en brøkdel av det overskuddet for å si det sånn!

Litt røde i øynene, men blir ikke akkurat best bilder med mobilen..
Wenche og mamma som strekker ut Adrian litt!
Jada.. jeg var der jeg også!!
 Gutten til mormor!
Det som var ekstra koselig var at mormor, morfar, Kristian og Lisen hadde tatt ferjen fra Sandefjord. Vi fikk derfor muligheten til å hilse på dem. Ble ikke lange stunden ettersom de kom ganske sent, men koselig var det i alle fall. Også fikk mormor hilst på det nyeste oldebarnet sitt for første gang, og det var jo ekstra stas.
Første møte c'',)
Nysgjerrig liten tass!
Oldefar og de "8" oldebarna!
Tittei!

Vel, sett bortifra at selv onsdag før påske er kaos i Sverige var det veldig greit med en tur. Ungene var kjempeflinke heletiden. Og DET er mammaen dems glad for.
Kunne blitt en ganske så kort tur dersom det ikke var tilfellet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar