Her skrives det om stort og smått om ting som har hendt meg og mine i det siste!
Jeg har laget en ny gjestebok, så signer den gjerne. Alltid hyggelig å se hvem som har vært på besøk!


lørdag, mars 20, 2010

Oslotur

I dag dro Dennis, Adrian og jeg innover til mamma på besøk. Benyttet også anledningen til å ta en tur til Liss. Dennis gledet seg veldig til å ta en tur hit uten at lillesøster dilter etter…hehe.. Rart med det! Er nok deilig å slippe å dele mormor heletiden. Nå er jo Adrian her også, men det blir litt annerledes.
Neste gang er det Isabella sin tur. Viktig å bytte på!
Det var koselig å treffe Liss igjen. Skulle gjerne vært under andre omstendigheter, men fikk skravlet om løst og fast! Fikk oppdatert oss på sladrefronten. ”Oss jenter i mellom” c’’,)
Når du blir frisk igjen jenta mi, så kan vi finne på noe veit du c’’,)
Må forresten legge til en bil vi så på vei hit.. Den hadde et ganske så imponerende lass på en ganske så liten henger. Der var det stablet all mulig slags møbler… fasinerende mye egentlig. Det verste var to senger som stod på høykant.. jupp… du leste riktig. På høykant! Og det faktum at disse stod og tippet frem og tilbake mellom noen kommoder og annet stæsj.
Kjørte pent og forsiktig forbi for å si det sånn. Ville liksom ikke ha det flyttelasset på panseret. Får håpe han kom seg frem uten å ha sent sengestammer og kommodeskuffer rett vest.
Gærne, gærne mannen! Kjør to turer da vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar