Her skrives det om stort og smått om ting som har hendt meg og mine i det siste!
Jeg har laget en ny gjestebok, så signer den gjerne. Alltid hyggelig å se hvem som har vært på besøk!


søndag, januar 10, 2010

Bursdag i Grålum!

Var på bursdagsfeiring til Kim-André (5 år) og Mathias(4 år) i dag.

Gratulerer med dagen, gutter!

Var koselig å se dem igjen. Alltid like spennende å se..eller rettere sagt høre hvordan lydnivået blir når alle ungene blander seg sammen. Litt sukker og en leke som alle vil leke med..
Men det gikk veldig bra. Klart.. man hører dem jo, og en og annen blir "kakket" i hodet med noe, men vi kom derfra like hele alle mann. Overlevde nok besøket av oss de andre også.hehe!
Det er rart hvor fort tiden går, og hvor store de har blitt. Ser det spesielt etter at Adrian ble født. Syns liksom ikke det er sååå lenge siden Isabella og Mathias lå ved siden av hverandre på gulvet, mens Kim-André krabbet nysgjerrig rundt. Nei.. før vi vet ord av det så er det vel Adrian som lager mest bråk i gjengen! Minstemann som vil prøve ut nysgjerrigheten på mye han ikke heeelt skjønner hva er. Så får nyte det så lenge jeg vet hvor jeg har han henn... sånn ca ;-)

***********************************************************************************

Stine på besøk 05.01.10

Tirsdag 5 januar kom Stine en tur for å hilse på oss. Kjempe koselig at hun tok seg turen c'',)
Blir liksom ikke så ofte vi sees, men alltid like koselig. Adrian og Fredrik er bare dømt til å bli lekekamerater.. hehe! Ja, Fredrik har blitt stor også.. Stine viste meg et filmklipp hvor han går.. og han blir ett år i februar.. så der går utviklingen kjapt! Søt gutt! c'',) Håper ikke det gjør noe, men måtte bare legge inn et bilde fra et besøk i november.


Hun hadde med seg klær til Adrian, Kitty-strikker til Bella og Dennis fikk en KISS T-skjorte som han forøvrig bodde i til moder'n sa at nå MÅ den vaskes.

Tusen takk igjen, og håper ikke det blir så altfor lenge til neste gang! c'',)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar