Her skrives det om stort og smått om ting som har hendt meg og mine i det siste!
Jeg har laget en ny gjestebok, så signer den gjerne. Alltid hyggelig å se hvem som har vært på besøk!


torsdag, mai 06, 2010

Ny lekematte

Nå skal det rulles og trenes... Mor har kjøpt matte c'',)

Tenkte at denne hjelper litt på øvelse av nakken. Han sklir veldig når han ligger på magen på et teppe!
Han har jo hatt veldig problemer med nakken så det litt viktig å trene litt da. Han har hatt KISS 2, og etter behandling hos fysioterapeut og manuelterapeut ser det ut til at han har blitt mye bedre. Og DET er vi fornøyde med. Problemer han har hatt er at han har virket helt stiv. Han har vært hard og anspent i hele kroppen. Spesielt i nakken og ryggen. Når vi skulle ha han til å sitte på fanget har vi omtrent måtte "bøyd" han ned i stittende stilling. Han har vært urolig om nettene og sov sjeldent mer enn 2-3 timer om gangen. Mest sannsynlig pga vanskeligheter med å finne en god stilling å ligge i. Det har heller ikke vært så  lett å ligge på magen. Vil du vite mer om KiSS kan du lese mer her:
http://www.kiss-kidd.no/

2 kommentarer:

  1. De lekemattene (fra Nille) er geniale. Kjöpte slik til sönnen for 5 år siden, og frökna tok i bruk den for et par mnd siden. Når de går fra mage til rygg slipper de dunke hodet hardt i gulvet:) Og så er de morsomme å bygge til kube for de litt större (les: meg) ;)

    SvarSlett
  2. Hehe..ja.. morsomme for de store også ;-)Nå er det bare å knote på.. så skal du se "vi" kommer oss rundt..like hele som før vi veltet! Hadde hele alfabetet for noen år siden (A-Z), men det ble gitt bort. Ikke alt en regner med å få få brukt for siden! :-) Kjempe fornøyd! Sett borti fra at snuppa på 4 år har tatt det fra hverandre og strødd alt utover sitt eget rom! *sukk*

    SvarSlett